Prezenta pe piata de publicitate outdoor din Romania inca de la inceputul dezvoltarii acesteia, EUROMEDIA a devenit de-a lungul timpului lider de piata, datorita gamei variate de formate si a numarului mare de panouri publicitare detinute la nivel national.

Testimoniale

Apreciem in mod deosebit proiectul special outdoor prezentat de  Euromedia, un proiect creat anume pentru brandul Magic FM si campania Radioul lui Mos Craciun, care a adus mai aproape de public spiritul sarbatorilor.

Anne-Marie Ionescu, MAGIC FM & ROCK FM

„Anul acesta, dorind sa promovam atat „Pauza de bere”, cat si redeschiderea cunoscutei terase a Hanului, in urma consultarii cu partenerii nostri, Euromedia si Beta Cons, am ajuns la concluzia ca un proiect special outdoor este cea mai potrivita forma de promovare: mare, sugestiv, cu un text scurt si la obiect! Mesajul elaborat de agentia de creatie avea nevoie de un spatiu adecvat de expunere, iar echipa Euromedia si Beta Cons ne-a oferit exact ceea ce aveam nevoie. Putem spune cu multumire ca, atat cat putem cuantifica in acest moment, deja campania noastra incepe sa dea roade. Suntem zilnic vizitati de doritori sa ia o Pauza de Bere in Gradina Hanului".

Ramona Popescu & Irina Arsenescu, RESTAURANT HANU' BERARILOR (GRUP CITY GRILL)

Colaboram cu Euromedia si Beta Cons de 2 ani in vederea realizarii proiectelor de promovare outdoor ale agentiei de turism, rezultatele fiind foarte bune datorita profesionalismului de care au dat dovada. Apreciem promptitudinea raspunsurilor si locatiile alese cu grija atat in Bucuresti cat si in tara. Elfida Nebi si Razvan Gaidarof sunt profesionistii care au facut tot posibilul ca alegerile noastre sa fie cele mai potrivite conform targetului nostru. Felicitari!  

Elena Ivancenco, AGENTIA DE TURISM KUSADASI

Apreciem foarte mult creativitatea, flexibilitatea şi profesionalismul dovedite de echipa EUROMEDIA şi BETA CONS în realizarea proiectului Naţional Geographic România “Eşti unul dintre cei 7 Miliarde”, laureat recent la Washington DC cu premiul “Best Brand Promotion”. Ne bucurăm că am lucrat împreună la realizarea lui şi cu siguranţă vom fi parteneri şi pe viitor pentru alte proiecte cel puţin la fel de interesante.

Ruxandra Chiurtu, NATIONAL GEOGRAPHIC

24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, publicitatea outdoor transmite neincetat mesajul tau catre publicul tinta. Gandeste OUTDOOR!

Ce este publicitatea outdoor? Publicitatea exterioara sau publicitatea outdoor inseamna orice tip de publicitate care se adreseaza persoanelor aflate “in miscare” in spatii publice, in tranzit sau in centre comerciale.

In prezent publicitatea outdoor are un rol esential in comunicare. Datorita acoperirii vaste, cu costuri reduse si mai ales a impactului pe care il genereaza asupra publicului tinta, publicitatea outdoor are de multe ori ponderea cea mai mare in mixul de media.

Certificari / Afilieri