Canale

get in touch

Traficul extrem de congestionat din capitala face ca numarul persoanelor care calatoresc zi de zi cu metroul sa creasca de la un an la altul.

Intr-o zi lucratoare, peste o treime dintre bucuresteni aleg sa circule cu metroul. Acestia coboara zilnic scarile statiilor de metrou, circula pe caile de acces dintre intrari si petrec peste zece minute in zonele de asteptare.

Prin panourile publicitare din reteaua Metrorex, clientii nostri beneficiaza de: 

- acces la un grup larg de consumatori;                        - vizualizarea frecventa si regulata a mesajului publicitar de catre consumatori;                                                 - expunerea mesajului publicitar la calitate optima, indiferent de conditiile meteo.

Pentru o planificare eficienta a unei campanii la metrou, va putem pune la dispozitie rezultatele studiului realizat de compania de cercetare CCSB pentru masurarea audientei campaniilor la metrou si definirea caracteristicilor socio-demografice ale calatorilor. .

In afara de suporturile standard - city light si backlit, reteaua de metrou ofera numeroase oportunitati de personalizare a anumitor spatii, cum sunt: casete luminoase in interiorul trenurilor, floor graphics pe peron, scari fixe si rulante, scaune in zonele de asteptare, turnicheti, cartele de calatorie.

Certificari / Afilieri