Stiri

get in touch

Bogdan Vasile: CEO Euromedia

07-11-2010

EUROMEDIA si BETA CONS, membre EPAMEDIA, anunta numirea lui Bogdan Vasile in functia de Chief Executive Officer (CEO) al celor doua companii. In noua sa calitate, Bogdan Vasile va reprezenta companiile EPAMEDIA pe piata din Romania, cu focus pe coordonarea departamentelor de vanzari si marketing ale EUROMEDIA si BETA CONS.

Cu peste 15 ani de activitate in media si publicitate (in cadrul agentiilor Zenith Media si Starcom MediaVest), Bogdan Vasile se alatura echipei EUROMEDIA si BETACONS intr-un moment important, experienta sa aducand o contributie valoroasa la atingerea obiectivelor strategice vizate de catre grupul austriac EPAMEDIA pentru piata din Romania.

Numirea lui Bogdan Vasile in functia de CEO EUROMEDIA si BETA CONS vine ca o continuare fireasca a evolutiei sale profesionale in domeniul publicitatii outdoor. In cei opt ani de activitate in cadrul Starcom MediaVest, Bogdan Vasile s-a impus prin inovatie, dezvoltand unul dintre primele proiecte de evaluare calitativa a panourilor stradale si gestionand conturi internationale importante.

Noul CEO EUROMEDIA si BETACONS a ocupat anterior pozitia de Country Manager Romania & Bulgaria, in cadrul companiei Reader’s Digest Association.

Certificari / Afilieri