Stiri

get in touch

EUROMEDIA si BETACONS isi consolideaza echipa

20-07-2011

EUROMEDIA si BETACONS, membre EPAMEDIA, continua procesul de reorganizare prin infiintarea unui departament de resurse umane si prin consolidarea echipei de vanzari.

Incepand din luna iulie, departamentul de resurse umane va fi condus de Gabriela Nita, din pozitia de HR Manager.

Avand o experienta de mai bine de 12 ani in domeniul resurselor umane, atat in consultanta cat si ca specialist intern, Gabriela se alatura echipei EUROMEDIA si BETACONS pentru a coordona actiunile de comunicare interna si programele specifice de resurse umane ale celor doua companii. Gabriela Nita: “Deoarece echipa manageriala este foarte importanta pentru buna evolutie a unei companii, ne vom axa pe dezvoltarea abilitatilor de leadership si manageriale. De asemenea, avem in plan o serie de programe si actiuni care au drept scop imbunatatirea comunicarii interne, crearea unei atmosfere de incredere si cooperare, dar si motivarea angajatilor pentru a fi mai performanti.”

Totodata incepand cu luna iulie 2011, Mihaela Ionescu si Olivius Udrea sunt noii Sales Manageri care se alatura echipei de vanzari EUROMEDIA si BETACONS.

Mihaela Ionescu a acumulat o bogata experianta in media si publicitate, lucrand de mai bine de opt ani in industrie. A ocupat anterior pozitia de Senior Media Planner in cadrul agentiei de media Odyssey Communication. A mai lucrat in trecut pentru agentiile Optimum Media Direction si Mindshare Media. De asemenea, a coordonat si implementat campanii outdoor pentru clientii repartizati in cadrul companiilor News Outdoor Romania si I.C Advertising.

Incepand cu aceasta luna, Mihaela va gestiona o parte din conturile aflate in portofoliul EUROMEDIA si BETACONS, reprezentate de clienti directi si agentii de media.

Cu o experienta de peste 12 ani in vanzari, Olivius Udrea si-a inceput cariera in acest domeniu la EUROMEDIA, unde a lucrat timp de opt ani in pozitia de Sales Manager. Inainte de a se alatura echipei EUROMEDIA si BETA CONS, Olivius a detinut pozitia de Sales Director in cadrul Inga Media.

Misiunea sa ca parte a echipei de vanzari EUROMEDIA si BETA CONS consta in gestionarea unor conturi aflate deja in portofoliul celor doua companii, precum si atragerea de noi clienti.

Certificari / Afilieri