Stiri

get in touch

Radioul lui Mos Craciun se aude cu magic FM, in statiile de autobuz

20-12-2012

Magic Fm

Euromedia incheie anul in acelasi spirit in care l-a inceput, cu proiecte speciale outdoor memorabile, pe care reprezentantii companiei le considera un driver de schimbare pentru modul in care se desfasoara astazi procesul de vanzare al acestui tip de media. Astfel, incepand cu 1 decembrie, in cateva statii de autobuz din centrul Bucurestiului, calatorii au ocazia sa traiasca experienta Magic FM – Radioul lui Mos Craciun intr-un mod inedit, prin intermediul unui proiect cu o realizare grafica si tehnica deosebita.

Proiectul special outdoor “Statia muzicala interactiva” a castigat premiul 1 la concursul intern de creatie, organizat de Euromedia in luna octombrie a acestui an, in cadrul caruia trei echipe s-au intrecut in a construi campanii ingenioase, de impact, adaptate anumitor branduri.

Anne-Marie Ionescu, Marketing Manager Magic FM & Rock Fm: “Apreciem in mod deosebit proiectul special outdoor prezentat de  Euromedia, un proiect creat anume pentru brandul Magic FM si campania Radioul lui Mos Craciun, care a adus mai aproape de public spiritul sarbatorilor.”

Statiile de autobuz, alese in zone cu trafic intens, cum sunt Piata Unirii, Universitate si Piata Romana, sunt dotate cu un sistem radio de sonorizare care emite pe frecventa Magic FM zilnic, 24 de ore din 24. Calatorii au ocazia sa asculte mesajul lui Mos Craciun apasand butonul amplasat in city light, iar in functie de dispozitia Mosului si buna purtare a calatorului, mesajul poate fi amuzant, emotionant sau chiar dojenitor.

Horatiu Girbea, Director de vanzari Euromedia: “Proiectul Magic FM – Statie muzicala interactiva” este reprezentativ pentru modul in care Euromedia vine in intampinarea clientilor, cu cele mai bune solutii de comunicare in functie de brief. Intreaga echipa a pus mult suflet in aceasta idee si ne bucuram ca, iata, acum, pe final de an, o vedem in strada. Multumim clientului nostru, Magic FM, pentru deschiderea cu care a primit aceasta propunere.”

Certificari / Afilieri